THE STARLINGS – UNPLUGGED 09/10

32,0052,00

The Starlings, bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut, vormen een Belgisch muzikaal duo dat bekend staat om hun harmonieuze vocale samenwerking en meeslepende akoestische composities. Beide artiesten begonnen hun muzikale reis ‘solo’ vooraleer ze besloten hun sterktes te combineren.

Tom Dice brak door in de muziekscene na zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2010, waar hij België vertegenwoordigde met het nummer “Me and My Guitar“. Zijn authentieke stem en talent voor songwriting maakten hem snel geliefd bij een breed publiek. Kato Callebaut verwierf bekendheid door haar deelname aan de talentenjacht “Idool” in 2011, waar ze de tweede plaats behaalde. Haar krachtige stem en charisma maakten haar al snel een van de meest opvallende stemmen in de Belgische muziekwereld.

Soms blijkt één plus één echt drie. Kato Callebaut en Tom Dice hadden los van elkaar al een mooie carrière en een breed publiek. Sinds ze hun talenten gebundeld hebben in 2018 als The Starlings is het geheel veel groter geworden dan de som der delen. Het idee ontstond haast per ongeluk toen ze ontdekten dat hun stemmen bijzonder goed bij elkaar pasten.

Hun debuutsingle “Mine” werd meteen een hit en zetten The Starlings meteen de toon voor de toekomst!

Niet veel later volgde de uitnodiging om deel te nemen aan Liefde Voor Muziek (2020, seizoen 6). Als het toeval je zo’n kans geeft, moet je ze met beide handen grijpen. En zo maakte Vlaanderen kennis met een duo dat niet alleen elkaars zinnen aanvult, maar ook elkaars leven. De chemie tussen de twee spatte van het scherm, én van het podium. Nog daarna werd dit muzikale duo nipt 2de in de pre-selecties voor het Eurosongfestival, editie 2023.

Met intussen enkele monsterhits achter hun naam zijn ze ook dit jaar niet weg te houden uit de spotlight. Denk maar aan Rollercoaser, Little Submarine, Just Come Home of Dancing In The Dark – in totaal meer dan 7 (!) miljoen keer beluisterd!

 

👉 DINER & SHOWTIME voor dit optreden : hapje van het huis + 2-gangen verrassingsmenu

 

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

DINER & SHOWTIME?

In LAMUSO bieden we een Diner & Showtime formule aan waarbij je de dag van het optreden heerlijk tafelt.

Daarna ontdek je met goed gevulde maag en een voldaan gevoel van opkomend talent of welbekende muzikanten op ons podium.

Wil jij ook bij Lamuso ook dineren?

Diner & Showtime formule bij dit optreden:

• 2-gangen verrassingsmenu aan 45€ per persoon (hapje van het huis + voor en hoofdgerecht)

• Bij uw reservatie wordt  uw ticket + 20€ voorschot betaald per persoon voor de menu, het resterende 25€ wordt dan de dag van het optreden aangerekend.

• We kunnen rekening houden met speciale voedingsvereisten wanneer we deze bij reservatie al kennen, niet via email aub.

• Geef deze dingen dus door bij de reservatie: Allergie, Intolerantie, Vegetarisch, Vegan

Timing:

Onze Diner & Showtime gasten zijn welkom tussen 18u en 19u.

De deuren gaan om 20u15 open, de optredens beginnen rond 20u30.

Extra informatie

Type Ticket

Ticket, Ticket + voorschot Diner