THE BONNIE BLUES 20/11

18,0038,00

The Bonnie Blues is een akoestisch trio dat klinkt zoals het interbellum in een café chantant in de Seefhoek of een vaudeville-act uit een komische zwart-witfilm. The Andrew Sisters of The Mills Brothers, maar dan vol (on)bedoelde slapstick.

Laura Vanden Heede, Juno Kerstens en Nele Paelinck zingen alle drie en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren 20 tot 50 – van slowfox en dansbare klassiekers tot puur cabaret.

The Bonnie Blues stond reeds op heel uiteenlopende podia in de Benelux, Duitsland en Zwitserland. Ze deden zelfs een uitstapje naar Benin. Ze deelden het podium met o.a. Bart Buls, Guy Swinnen, Roland, Jan Hautekiet, Walter Broes, Stef Kamil Carlens, Frank Vander Linden, Tine Reymer, …

Voor de Radio 1 sessie rond Johnny Cash in OLT Rivierenhof speelden ze de rol van The Carter Sisters. Ook op Festival Dranouter, Labadoux Festival, De Roma, Maanrock, 24 UUR LIVE Sportpaleis, … brachten ze hun humoristische muziek.

Op dit moment zijn ze op tour met Jan De Smet en de Grote Luxe (met Les Guitares Magiques en Stoy Stoffelen).

 

👉 DINER & SHOWTIME voor dit optreden : hapje van het huis + 2-gangen verrassingsmenu

 

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

DINER & SHOWTIME?

In LAMUSO bieden we een Diner & Showtime formule aan waarbij je de dag van het optreden heerlijk tafelt.

Daarna ontdek je met goed gevulde maag en een voldaan gevoel van opkomend talent of welbekende muzikanten op ons podium.

Wil jij ook bij Lamuso ook dineren?

Diner & Showtime formule bij dit optreden:

• 2-gangen verrassingsmenu aan 45€ per persoon (hapje van het huis + voor en hoofdgerecht)

• Bij uw reservatie wordt  uw ticket + 20€ voorschot betaald per persoon voor de menu, het resterende 25€ wordt dan de dag van het optreden aangerekend.

• We kunnen rekening houden met speciale voedingsvereisten wanneer we deze bij reservatie al kennen, niet via email aub.

• Geef deze dingen dus door bij de reservatie: Allergie, Intolerantie, Vegetarisch, Vegan

Timing:

Onze Diner & Showtime gasten zijn welkom tussen 18u en 19u.

De deuren gaan om 20u15 open, de optredens beginnen rond 20u30.

Extra informatie

Type Ticket

Ticket, Ticket + Voorschot Diner