STEVEN GOEGEBEUR try-out 16/09

18,0038,00

Comedy Night @ Lamuso !

Try-out van onBESTOFt

Steven Goegebeur, een uniek talent in de hedendaagse vlaamse comedy. Met zijn oprechtheid steekt hij met kop en nek boven anderen uit, schreef collega VITALSKI.

Heerlijk geknipte humor. Zo herkenbaar echt dat iedereen vanaf de eerst grap mee is. Vlaanderen heeft lang genoeg op iemand van zijn kaliber moeten wachten, alsdus Journalist Peter Verbruggen. (Nieuwsblad)

Steven Leunt meer aan bij Kommil Foo en de Nederlandse cabaretiers dan bij de freewheelende comedians. Volgens Karel Michiels (standaard)

Hardstwerkende comedian van het land en grappigste papa van de wereld. Amélie, Arthur en Paulien (zijn kinderen)

De Wayne Rooney van de comedy, noemde Raf Coppens hem ook… Als een spits gaat Steven recht op zijn doel af en scoort de ene grap na de andere.

Het is schaterlachen, heel luid en heel vaak, in een show waar de interactiviteit met het publiek wél werkt. Guy Van Vliet (Nieuwsblad)

Telkens Steven het podium opstapt begint hij te stralen… Dat stralen op een podium doet hij inmiddels al 4 shows en 15 seizoenen lang. U zou het hem niet aangeven maar Steven werd vijftig en dat wil hij samen met u vieren!

Op vijftig locaties brengt hij zijn vijfde show ‘onBESTOFt’. Een Best of waarin hij de meest hilarische momenten van de voorbije vijftien jaar in één lang verhaal giet. U zal merken dat op de humor van Steven de tijd geen vat heeft, geen stofje te bespeuren valt…


Geen enkele ‘Best Of’ is exact hetzelfde… de interactie en dialoog met jullie, het publiek, maakt elke avond uniek, omdat jullie hem mee uniek maken!!
Hou u vast aan uw bretellen en ga naar huis met pijnlijke buikspieren van het lachen! 

En wees nu eerlijk een show van uw ‘Foute vriend’ Steven zou toch door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

 

👉 DINER & SHOWTIME voor dit optreden : hapje van het huis + 2-gangen verrassingsmenu

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

DINER & SHOWTIME?

In LAMUSO bieden we een Diner & Showtime formule aan waarbij je de dag van het optreden heerlijk tafelt.

Daarna ontdek je met goed gevulde maag en een voldaan gevoel van opkomend talent of welbekende muzikanten op ons podium.

Wil jij ook bij Lamuso ook dineren?

Diner & Showtime formule bij dit optreden:

• 2-gangen verrassingsmenu aan 45€ per persoon (hapje van het huis + voor en hoofdgerecht)

• Bij uw reservatie wordt  uw ticket + 20€ voorschot betaald per persoon voor de menu, het resterende 25€ wordt dan de dag van het optreden aangerekend.

• We kunnen rekening houden met speciale voedingsvereisten wanneer we deze bij reservatie al kennen, niet via email aub.

• Geef deze dingen dus door bij de reservatie: Allergie, Intolerantie, Vegetarisch, Vegan

Timing:

Onze Diner & Showtime gasten zijn welkom tussen 18u en 19u.

De deuren gaan om 20u15 open, de optredens beginnen rond 20u30.

Extra informatie

Type Ticket

Ticket, Ticket + voorschot Diner