LADY LINN 11/12

29,0049,00

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen vijf full albums op haar naam staan. In de loop der jaren kon ze een gouden en platina plaat, 3 MIA’s & een Radio 2 Zomerhit aan haar palmares toevoegen en bewees ze meer dan ooit een vaste waarde in de Belgische muziekscène te zijn.

Daarnaast is het ook al lang geen geheim meer dat haar unieke stem in alle mogelijke verschillende stijlen tot haar recht komt.  Dat bewijst ze nogmaals in haar nieuwe ‘trilogie’, een reeks van drie EP’s – ‘I’m Fine’, ‘Sea of Trees’ & ‘Nocturne’ – die elk hun eigen verhaal vertellen. Rode draad doorheen de 3 EP’s: haar diepe affiniteit met jazz, soul en dance. De eerste twee EP’s werden alvast enthousiast onthaald, de derde EP ‘Nocturne’verschijnt dit voorjaar.

Lady Linn is een songwriter die steeds vanuit emotie werkt, en dat voel je voortdurend doorheen deze trilogie. Het werd een erg veelzijdige trilogie, waarin ze put uit een grote diversiteit van invloeden en op een eigentijdse, originele manier graaft in de muziekgeschiedenis.

Muzikaal zit er een duidelijke evolutie in de trilogie. De arrangementen gaan van een sober, uitgepuurd geluid op de eerste EP ‘I’m Fine’ – met mooie bijdrages van Gustaph en Gregory Frateur en producer Frederik Segers – naar een vollere klank van full band op ‘Sea of Trees’ met de dromerige en warme analoge synths van Joris Caluwaerts, naar een organische, energieke sixties klank op ‘Nocturne’ met glansrol voor haar partner en bassist  Filip Vandebril en partners in crime : The Magnificent Seven, Frederik Heirman als arrangeur en Jan Chantrain aan de knoppen.

Live in duo.

 

👉 DINER & SHOWTIME voor dit optreden : hapje van het huis + 2-gangen verrassingsmenu

 

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

DINER & SHOWTIME?

In LAMUSO bieden we een Diner & Showtime formule aan waarbij je de dag van het optreden heerlijk tafelt.

Daarna ontdek je met goed gevulde maag en een voldaan gevoel van opkomend talent of welbekende muzikanten op ons podium.

Wil jij ook bij Lamuso ook dineren?

Diner & Showtime formule bij dit optreden:

• 2-gangen verrassingsmenu aan 45€ per persoon (hapje van het huis + voor en hoofdgerecht)

• Bij uw reservatie wordt  uw ticket + 20€ voorschot betaald per persoon voor de menu, het resterende 25€ wordt dan de dag van het optreden aangerekend.

• We kunnen rekening houden met speciale voedingsvereisten wanneer we deze bij reservatie al kennen, niet via email aub.

• Geef deze dingen dus door bij de reservatie: Allergie, Intolerantie, Vegetarisch, Vegan

Timing:

Onze Diner & Showtime gasten zijn welkom tussen 18u en 19u.

De deuren gaan om 20u15 open, de optredens beginnen rond 20u30.

Extra informatie

Type Ticket

Ticket, Ticket + Voorschot Diner