Guy Verlinde & The Artisans of Solace 17/10

25,0045,00

GUY VERLINDE

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde (GENT/AARTRIJKE) de Belgische blues & rootsscene.

Hij toerde non-stop door Europa, nam 15 albums op in 14 jaar en speelde in tal van prestigieuze clubs (AB, De Roma, OLT, …)

en op internationale festivals (Blues Peer, Cognac Blues Passions, Moulin Blues ,…) waar hij de affiche deelde met grootheden als: BB King, John Fogerty, Tony Joe White, Santana, John Hiatt, Canned Heat, Jeff Beck …

Een concert van Guy Verlinde is een Blues, Roots & Americana reis, doordrenkt met verhalen over liefde, hoop, wederopstanding … die de heilzame kracht van muziek benadrukt. Guy is een geboren entertainer en rasverteller.

Met zijn verhalen & songs weet hij zijn publiek te raken en stuurt hen telkens met een flinke dosis positiviteit naar huis. Hij stond ook samen, met zijn onlangs overleden vriend Tiny Legs Tim, aan de wieg van de florerende Gentse blues scene.

THE ARTISANS OF SOLACE

The Artisans of Solace zijn een schare topmuzikanten waarmee Guy in het verleden veel muzikale kilometers aflegde.

De ritmesectie bestaat uit bassist René Stock, één van de meest gevraagde sessiemuzikant uit Wallonië en Benoit Maddens, die ook in Guy’s vorige band “The Mighty Gators” achter de drums.

Daarnaast vormen de twee jonge multi- instrumentalisten Tom Eylenbosch (piano & banjo) en Olivier Vander Bauwede (harmonica & elektrische gitaar), die meesters zijn in het kleuren met klank, het muzikale sluitstuk van de band.

Samen brengen zij een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding … maar vooral over de positieve kracht van muziek.

 

👉 DINER & SHOWTIME voor dit optreden : hapje van het huis + 2-gangen verrassingsmenu

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

DINER & SHOWTIME?

In LAMUSO bieden we een Diner & Showtime formule aan waarbij je de dag van het optreden heerlijk tafelt.

Daarna ontdek je met goed gevulde maag en een voldaan gevoel van opkomend talent of welbekende muzikanten op ons podium.

Wil jij ook bij Lamuso ook dineren?

Diner & Showtime formule bij dit optreden:

• 2-gangen verrassingsmenu aan 45€ per persoon (hapje van het huis + voor en hoofdgerecht)

• Bij uw reservatie wordt  uw ticket + 20€ voorschot betaald per persoon voor de menu, het resterende 25€ wordt dan de dag van het optreden aangerekend.

• We kunnen rekening houden met speciale voedingsvereisten wanneer we deze bij reservatie al kennen, niet via email aub.

• Geef deze dingen dus door bij de reservatie: Allergie, Intolerantie, Vegetarisch, Vegan

Timing:

Onze Diner & Showtime gasten zijn welkom tussen 18u en 19u.

De deuren gaan om 20u15 open, de optredens beginnen rond 20u30.

Extra informatie

Type Ticket

Ticket, Ticket + voorschot Diner