EMILIE & THE MOVERS 27/03

25,0045,00

EMILIE & THE MOVERS

Emilie is een songwriter uit New York, ze toert deze keer meer bekende in Lamuso !

🤩 BART BULS, JAN HAUTEKIET EN JOHN SNAUWAERT 🤩

De authentieke, ingetogen stijl van singer-songwriter Emilie Mover uit Toronto en New York City, dochter van gerenommeerd saxofonist Bob Mover, heeft haar een internationale fanbase opgeleverd en plaatsjes in meerdere films, tv-shows en commercials.
Ze bracht meer dan 7 studioalbums uit en kreeg heel wat lovende kritieken én een prestigieuze Canadese Juno-prijs in 2013.
Haar nieuwste volledige album, Night Owl, is een verzameling van 12 klassiekers in uiteenlopende genres, die een divers en groot begrip voor melodie laten zien in perfecte harmonie. met de tekst.
Haar benadering van songwriting, waarbij de diepte van de harmonische complexiteit van jazz naadloos wordt gecombineerd met de eenvoud van folk en klassiek country, onthult een grondig en innovatief begrip van het Amerikaanse songboek van de 20e eeuw, en haar liveshow wordt door critici geprezen als “een oefening” in het schrijven van liedjes die de luisteraar zoetjes veroveren met gelijke doses absurditeit, diepgang en zichzelf wegcijferende humor.

Haar MOVERS op deze tournee zijn :

RADIOMAKER EN TOETSENIST JAN HAUTEKIET

• geboren Brusselaar, is Jan sinds herfst 2018 een ‘voormalig’ Belgische radiomaker en sinds 1973 een muzikant, adviseur, verslaggever, voorzitter en producent. Hij begon bij de radio al in 1979 bij het toenmalige BRT1, Later kwam hij ook aan de bak als producent bij maatschappelijke programma’s. Op 1 april 1983 toen er voor het eerst sprake was van Studio Brussel was hij één van de allereerste radiomakers die daar aan de slag ging. Zo maakte hij er het programma ‘Hallo Hautekiet’ een spraakmakend praatprogramma.
Van 2007 tot 2010 presenteerde hij de actualiteitsquiz ‘Dubbelcheck’ op Radio 1. In 2011 presenteerde hij tijdens de zomervakantie het interviewprogramma ‘Touché’. In september 2012 startte hij een nieuw radioprogramma op bij Radio 1: ‘Hautekiet’.
• Wat hij tussendoor altijd is blijven doen, is muziek maken. In 1999 richt hij samen met Patrick Riguelle De Laatste Showband op, die tot 2011 voor de muziek zorgt in het gelijknamige tv-programma. Hij is diverse instrumenten meester, waaronder de piano, keyboards en gitaar. Jan duikt in de loop van de jaren op in bands als Bart Peeters en de Radio’s, Blue Blot en The Scabs. Jan neemt in 1987 zelfs deel aan het Eurovisiesongfestival! Hij is de toetsenist bij het nummer “Soldiers of Love” van Liliane Saint-Pierre.

GITARIST ,BASSIST EN ZANGER BART BULS

• De man ademt muziek. Of het nu op gitaar, zang of bas is, het is altijd echt en doorleefd!

(Guy Swinnen/zanger, gitarist, Scabs frontman)
• Door kenners omschreven als “heerlijk man”, “fijnproever in de ruimste betekenis van het woord”, een genot om er mee samen te spelen is het zeker.
(Ben Crabbé/TV-maker, presentator, drummer De Kreuners)
• Laat je betoveren door zijn snaren, zijn stem en zijn doorleefde klanken.
(Erik Goris / acteur, regisseur)
• Weet dat eenmaal je Bart zijn muziek en vriendschap leert kennen, je hem nooit meer loslaat. Hij is een gouden kerel.
(Barbara Deckx/zangeres)

SAXOFONIST JOHN SNAUWAERT

• “John Snauwaert is een genot om mee samen te spelen, want zijn creativiteit en vermogen tot communiceren via zijn instrumenten is volwassen en diep geworteld in de jazztraditie. Hij voelt zich thuis in alle stijlen en is net zo goed thuis in de blues als in meer uitdagende akkoordenstructuren. Ook al waren we slechts zeven weken samen op tournee, het voelde alsof we al jaren muzikale broers waren.”

Gary Smulyan (zesvoudig Grammy-winnaar)
• “Ik heb met John Snauwaert jazz en Braziliaanse muziek gespeeld en zijn verbeeldingskracht en gave voor melodie en improvisatie is geweldig in beide stijlen, plus zijn toon is puur en weelderig en past perfect bij het geluid van de bas!”
Nilson Matta (Grammy award winnaar met Joe Henderson)

 

👉 DINER & SHOWTIME voor dit optreden : hapje van het huis + 2-gangen verrassingsmenu

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

DINER & SHOWTIME?

In LAMUSO bieden we een Diner & Showtime formule aan waarbij je voor de aanvang van het optreden eerst heerlijk tafelt.

Daarna ontdek je met goed gevulde maag en een voldaan gevoel van opkomend talent of welbekende muzikanten op ons podium.

Wil jij ook eerst dineren om daarna het talent in LAMUSO te ontdekken?

Diner & Showtime formule bij dit optreden:

• 2-gangen verrassingsmenu aan 45€ per persoon (hapje van het huis + voor en hoofdgerecht)

• Bij uw reservatie wordt  uw ticket + 20€ voorschot betaald per persoon voor de menu, het resterende 25€ wordt dan de dag van het optreden aangerekend.

• We kunnen rekening houden met speciale voedingsvereisten wanneer we deze bij reservatie al kennen, niet via email aub.

• Geef deze dingen dus door bij de reservatie: Allergie, Intolerantie, Vegetarisch, Vegan

Timing:

Onze Diner & Showtime gasten zijn welkom tussen 18u en 19u.

De deuren gaan om 20u15 open, de optredens beginnen rond 20u30.

Extra informatie

Type Ticket

Ticket, Ticket + voorschot Diner